fbpx

Drenthe Magazine

Welkom bij Drenthe Magazine, een plek waar iedereen een drents verhaal te delen heeft. Wij zorgen ervoor dat u de beste verhalen te lezen krijgt.

Naast allerdaagse gewonen mensen die hun verhalen delen bieden wij ook een podium aan minder allerdaagse mensen. Bijvoorbeeld een conservatoren die verteld over hun collectie. Of een natuurbeheerder die verteld over zijn avontuur.

We zijn er ook voor de restauranthouder die wil vertellen over de nieuwe kaart. Of die een typisch drents gerecht met ons wil delen.

Kortom, door het leven van het magazine blijft u geboeid en geïnspireerd. En wie weet wel aangezet om ook uw verhaal te delen.

Drenthe Magazine

over alles wat onze provincie mooi maakt

Drenthe Magazine is een levendig netwerk van Drentse denkers, dromers en doeners. Die de zorg dragen om het mooie van Drenthe aan ons allen te laten zien, en daarmee Drenthe nog mooier maken. Dit doen ze door het delen van hun foto’s, verhalen en hun ideeën.

Drenthe Magazine is voor iedereen toegankelijk. Het wil mensen aanmoedigen om bij te dragen. Bijdragen aan het laten zien van al het mooie van Drenthe.

 

Spring naar toolbar