Wie vanaf de Punt de gemeente Haren binnen komt rijden, waant zich in een andere wereld. Je rijdt over de Hondsrug. Deze stuwwal uit de IJstijd is een eeuwenoude handelsroute tussen Coevorden en Groningen. Vanaf de 16e eeuw zochten rijke mensen hier een plek uit om in hun buitenhuizen te wonen. Men vond het toen al mooi wonen in Haren.Mooi wonen in Haren 4

Historisch gezien is het al mooi wonen in Haren

Van Glimmen tot Groningen wordt de Rijkstraatweg omgeven door prachtige landhuizen, villa’s en rijksmonumenten. Volgens het rijksmonumentenregister zijn meer dan de helft (37) van het aantal rijksmonumenten (68) in Haren terug te vinden aan de Rijksstraatweg. De rijke historie van dit gebied vormde de inspiratie voor de groene en karakteristieke indeling van Haren.

Haren, de plek voor jou!

De mooie lommerrijke, groene houtsingels en houtwallen bepalen het beeld en sluiten mooi bij aan bij de omliggende natuurgebieden. Dat zie je terug in Westerse Drift, de Botanicuslaan, Weg voor de Jagerskampen en niet te vergeten de Lutsborgsweg. Wil je groen wonen met alle voorzieningen binnen handbereik, vlakbij de stad Groningen, polders, bossen en meren, dan is Haren de plek voor jou. Of het nu een appartement, een klassieke helft van een dubbel, een Rijksstraatweg villa of een ander schitterend woonhuis betreft, Haren heeft het. Relatief gezien is wonen in Haren zelfs goedkoper dan in de stad Groningen.

Mooi wonen in Haren 2Alfred Bakker Makelaars helpt al meer dan 50 jaar bij het realiseren van je droomwoonwens in Haren. Wie eenmaal in Haren woont gaat hier niet zo snel meer weg. Vaak zie je wel dat mensen doorgroeien in hun wooncarrière. Van een helft van een dubbel aan de Westerse Drift schuift men door naar een villa aan de Rijksstraatweg bijvoorbeeld. Alfred Bakker Makelaars is al meer dan 50 jaar de spil in de betere woningmarkt in Haren, Groningen en wijde omgeving.

Mooi-wonen-in-Haren-4Gedegen en specialistische kennis

Alfred Bakker Makelaars biedt duidelijk meerwaarde: gedegen en specialistische kennis van de huizenmarkt en hypotheken, een uitgebreid lokaal en landelijk netwerk, krachtige presentaties, oprecht enthousiasme en een grondige aanpak met heldere procedures die zoveel mogelijk zekerheden bieden.

Alfred Bakker Makelaars heeft woonspecialismen in exclusief, landelijk, klassiek en eigentijds wonen ontwikkeld. Er is een reden waarom wij naast het NVM lidmaatschap, exclusief voor deze regio, partner zijn in Exclusief Wonen Nederland. Dit geeft herkenning aan onze sterke marktpositie in het midden- en hoge segment van de woningmarkten biedt de koper en verkoper tal van extra mogelijkheden om succesvol te kopen en/of verkopen. Wij helpen u graag bij de verkoop, aankoop, begeleiding bij de (ver-) bouw en financiering van uw woning. www.alfredbakker.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here