De Drentse Fiets4Daagse

Fietsen dwars door het Drentse land

Deze zomer staat in het teken van de 52e editie van de Drentse Fiets4Daagse. Duizenden mensen fietsen 1, 2, 3 of 4 dagen door Neerlands mooiste provincie. Op de routes is van alles te beleven, voor jong en oud is er voor ieder wat wils.

Proef het landelijke leven van Drenthe
De organisatie streeft ernaar om de fietsers zoveel mogelijk Drenthe te laten beleven. Hierbij mag de natuur niet ontbreken, maar ook het bedrijfsleven wordt aangedaan. Zo is 40 km fietsen op een dag niet alleen een flinke inspanning, maar kent het ook ontspanning. Er valt veel te leren en te bekijken. (Land)winkels, musea en boerenbedrijven stellen hun bedrijf open voor de deelnemers van de Drentse Fiets4Daagse. Ook kan er dwars door sommige bedrijven gefietst worden, hierbij valt te denken aan een warenhuis, discotheek of boerderij. Een unieke ervaring die alleen tijdens de Drentse Fiets4Daagse beleefd kan worden.

Daar weten Albert en …. Van Maatschap van Burgsteden alles van. Als winnaar “Beleefpost van het jaar 2016” hebben ze alles uit de kast gehaald om de fietsers de tijd van hun leven te geven. Maar niet alleen dat, boer Albert wil de mensen kennis laten maken met het boerenleven.

Lees meer in het nieuwste Drenthe Magazine!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here