Sanne Bruinsma

De geboorte van een prentenboek. “Van Fransje Piepelaar die in een hond ging wonen.”

Geillustreerd door Sanne Bruinsma

 Het is maandagochtend en ik ben op weg naar Sanne. Ze woont in Assen naast het alom bekende Kanaal daar.

Mijn reis was er één met hindernissen aangezien heel Drenthe met de wegen bezig lijkt te zijn. Je kunt Sanne eigenlijk niet over het hoofd zien. Kleurrijk, eigen en best opvallend, zijn de woorden die het eerst in me opkomen als ik haar zie.

Als ik de deur van haar appartement binnen loop, is Sanne eigenlijk overal. Kleuren, patronen, structuren, beetje maf maar ook weer leuk. Het past perfect bij wie Sanne is.

Lees meer in het nieuwe Drenthe Magazine nu in de winkel..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here