roderwolde.jpg

Zomermarkt Roderwolde

Datum: 14 augustus 2016

Op het voorterrein van molen Woldzigt wordt ook dit jaar weer de gezellige zomermarkt gehouden, waar u kunt struinen langs vele leuke kraampjes. Ook kunt u de molen bezichtigen, waar demonstraties olieslaan worden gegeven.

 

Slag om Norg

Datum: 14 augustus 2016

Naar voorbeeld van het Italiaanse wielerfestijn Strade Bianche is in 2012 de Slag om Norg ten doop gehouden. Een wedstrijd die gedeeltelijk over onverharde wegen gaat. En net als in Toscane, werd het meteen een regelrechte voltreffer. Geen wonder dat de organisatie van dit spektakel gaat voor een jaarlijks vervolg. Op 14 augustus 2016 wordt de vijfde editie verreden voor Elite/Beloften en Amateurs. Kom en geniet van dit fantastisch spektakel!

http://www.slagomnorg.nl/

 

Openluchtspel Roderwolde

Datum: 26 t/m 31 augustus 2016

Al voor de 55ste keer worden een openluchtspel opgevoerd in de voormalige pastorietuin in Roderwolde. In deze unieke setting kunt u genieten van het blijspel ‘Schots en Scheif’, die wordt opgevoerd in de streektaal die in Roderwolde wordt gesproken.

http://www.openluchtspel.nl/

 

LieFair Lieveren

Datum: 28 augustus

Heerlijk nazomeren kan in het pittoreske Lieveren, waar de jaarlijkse LieFair wordt gehouden. Ruim 125 standhouders bieden verschillende prachtige producten aan op het gebied van brocante, lifestyle en het buitenleven. Ook kunt u genieten streekproducten en andere lekkernijen.

http://liefair.nl/

 norg concours 7.jpg

Regionaal Tuigpaardenconcours Norg

Datum: 4 september 2016

Het tuigpaarden concours met aanspanningen uit Groningen, Friesland en Drenthe komen rijden in Norg. Ook ‘kinderen tot 14 jaar’ doen dit jaar weer mee. Het is geweldig om te zien hoe die kinderen genieten van het laten zien van hun rijkunsten, u krijgt bovendien een hoop creativiteit en originaliteit. Naast dit spektakel zijn er ook verschillende shows te zijn tijdens dit evenement.

 

Open Monumentendag Noordenveld

Datum 10 en 11 september 2016

Ook de Kop van Drenthe doet weer mee aan de Open Monumentendagen. In dit weekend kunt u diverse prachtige monumenten bezoeken. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd.

http://www.openmonumentendag.nl/

 

Leeuwenloop De Onlanden

Datum: 18 september 2016

De Leeuwenloop is de perfecte manier om tot rust te komen en te ontspannen. In uw eigen tempo wandelt u 6 of 12 km. in een prachtige omgeving, genietend van de natuur. Tijdens de loop ontbreekt het u bovendien aan niets: de route is uitgezet, faciliteiten zijn aanwezig, entertainment en catering is tot in de puntjes verzorgd. Gewoon genieten dus. De Leeuwenloop komt met tal van extra’s. Zo is er een speurtocht voor kinderen en worden er informatiesessies over het gebied gegeven.

http://www.leeuwenloop.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here